Felhasználási Feltételek

A https://drszabodent.hu/ domain-en elérhető webhely vagy annak bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket.

Kérjük, amennyiben nem ért egyet az alábbiakkal, ne nyissa meg a weboldalunkat!

FELELŐSSÉG

A FÜRED-DENTAL Kft. minden elvárható erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy a weboldalán közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére a FÜRED-DENTAL Kft. sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre. A FÜRED-DENTAL Kft. nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmilyen pontatlanságért vagy hiányosságért.

A https://drszabodent.hu/ weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

A FÜRED-DENTAL Kft. nem vállal felelősséget a weboldalhoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért.

A FÜRED-DENTAL Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából vagy más hasonló okból származnak.

SZERZŐI JOG

A FÜRED-DENTAL Kft. weboldala, az azokon található minden képi, hang- és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azok felhasználása kizárólag előzetes hozzájárulásunkkal engedélyezett.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a FÜRED-DENTAL Kft. fentiekben részletezett feltételeitől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat. A FÜRED-DENTAL Kft. minden tudomására jutott jogsértéssel szemben fellép.

További információért kérjük, olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat.